Vragen? Bel Harry!

06-25230623

Onderhoud & Reparaties

Het onderhoud van een rieten dak vraagt tegenwoordig meer aandacht dan vroeger. De vele vermestende stoffen in het milieu zorgen ervoor dat na verloop van tijd ook een rieten dak bedekt wordt met een laagje alg en mos.

Alg is niet bevordelijk voor de kwaliteit van uw rieten dak. Het dak blijft door de isolerende alg-laag langer nat en kan daardoor dramatisch in kwaliteit achteruit gaan.

Onderhoud rieten daken en kappen

Regelmatig onderhoud van uw rieten dak of kap door Rietdekkersbedrijf Harry Kunst is de beste garantie voor een lange levensduur. Bij jaarlijks onderhoud van uw rieten dak heeft u meer controle over de onderhoudskosten en de kwaliteit van uw rieten dak.

De werkzaamheden beperken zich dan doorgaans tot kleine herstelwerkzaamheden. Bij het onderhoud hoort ook het nalopen van goten, nokvorsten en loodwerk. Uiteraard kunt u ook kiezen voor groot onderhoud om de 3-4 jaar, maar dat heeft om eerdergenoemde redenen niet onze voorkeur. Bekijk de referenties voor voorbeelden.

Neem vrijblijvend contact op

Reparaties van rieten daken en kappen

Rietdekkersbedrijf Harry Kunst is ervaren in renovatie van rieten daken en kappen. We gaan geen klus uit de weg en renoveren rieten daken en kappen van woningen, tuinhuizen, hooibergen, boerderijen, villa’s, garages, schuren en boothuizen. Neem contact op, of bel Harry voor een passend advies.

Ook gedeeltelijke renovatie of het plaatsen van een dakkapel behoort tot de mogelijkheden. In dat geval zorgen wij voor een naadloze integratie in uw bestaande kap. Met een vakkundige renovatie krijgt uw rieten dak of kap weer een frisse uitstraling.

Subsidie op onderhoud

Heeft u een monumenteel pand en wilt u deze voorzien van een nieuw rieten dak? Dan kan u in aanmerking komen voor een subsidie. Dit kan per gemeente verschillen. Ook telt de ouderdom van het pand mee voor de subsidie. Hoe ouder uw pand is, hoe beter het in aanmerking komt. Harry Kunst kan u informeren over de aanmerking voor een subsidie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Toe aan onderhoud of reparatie aan uw dak? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Door middel van een persoonlijk gesprek op locatie kan de juiste prijs bepaald worden. Heeft u vragen over het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met Harry Kunst.